fbpx

Meny

Huskatalog

Bläddra i vår huskatalog online

Nedan kan du inspireras av ett urval av våra husmodeller. 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ta första steget med huskonfiguratorn

Huskonfigurator. Underlag för offertarbete. - ny
  • Steg 1
  • Nästa
  • Nästa
  • Nästa
  • Nästa
0% Complete
1 of 5
Har ni tomt?

Kontaktinformation

Börja med att fylla i era kontaktuppgifter. Är ni till exempel ett par eller en familj som står bakom ansökan, välj den av er som ni vill ska vara kontaktperson.
GDPR För att Tegsnäshus AB ska kunna gå vidare med att ta fram en offert eller fortsätta diskussionen tillsammans med er behöver vi få din tillåtelse att spara de uppgifter som lämnas i detta formulär så länge arbetet pågår.
Samtycke GDPR *

Därför kan du känna dig trygg när du bygger med oss

Vi är varken den största eller den minsta hustillverkaren. Men vi tar oss framåt och skapar fler och fler drömhus. Vår framgång och vårt arbete bygger på nöjda kunder. Vi eftersträvar alltid att leverera bästa tänkbara kvalitet och trygghet. 

Vi finns med er hela vägen

Från idé till ett färdigt hus är en lång resa och många beslut ska fattas. Vi finns med er hela vägen för att göra er husresa så behaglig som möjligt.  Vi hjälper er med allt från val av inredning till de olika ansökningarna ni kommer behöva göra för att uppnå er husdröm.

Vill du ha mer inspiration från tidigare projekthus?

Sara Vennerberg
Sälj & marknadskoordinator
Tel: +46 (0)933-222 53
Mobil: + 46 (0)70-545 34 40
sara.vennerberg@tegsnashus.se

Enkel kontakt - ny
Sara Tegsnäshus