fbpx

Meny

EN TRYGG RESA FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

vi erbjuder olika entreprenadformer för att möta era önskemål

Att bygga hus är roligt men också krävande. Det är mycket i ett projekt att hålla koll på. Vilken entreprenadform du väljer beror helt på hur mycket du önskar hjälp med. Oavsett vilken form ni väljer så bygger vi alltid så mycket som möjligt i vår egen fabrik för att garantera kvalitet från start. På byggplats har vi trygga entreprenörer, samarbetspartners som vi samverkat tillsammans med under många projekt och således skapat långsiktiga relationer med. 

Nyckelfärdigt hus / Totalentreprenad

Genom att bygga med totalentreprenad kan vi erbjuda ett nyckelfärdigt hus. Vad innebär då detta? Ett nyckelfärdigt hus är ett färdigställt hus som är beboligt. Alla rum är målade/tapetserade och kök och badrum är färdigställda. Genom att bygga ett nyckelfärdigt hus med oss får du möjligheten att slappna av och lägga tid på det som är viktigt för just er. 

Totalentreprenad är en populär entreprenadform som innebär att vi ansvarar för utförandet och konstruktionen av projektet. Det innebär också att vi tillhandahåller kontrakt för projektering och genomförande. Detta innebär i kort att vi tillsammans oftast endast skriver ett entreprenadkontrakt och att vi sedan ansvarar för anlitande av nödvändiga underentreprenörer sedan ser till att all byggnation går rätt till, enligt det vi kommit överens om och avtalat.

Vad ingår i en totalentreprenad?

I våran totalentreprenad ingår allt ovan mark. Det vill säga att vi lägger en extraisolerad grund, sedan reser vi huset, vi isolerar & installerar värmeanordning, monterar kök & badrum, samt ser till att ni får ett hus som är klart att flytta in i. 

Att bygga med totalentreprenad innebär att vi hjälper er med att bygga hela huset. På detta sättet får ni möjlighet att ta ett steg tillbaka och fokusera på det som är viktigt för just er. Vi tar hand om hantverkare, projektledare och byggledare samt ser till att ni får ett färdigt hus och att ni får det inom den tidsram som är överenskommet. 

Utförandeentreprenad

Utförandeentreprenad innebär att ni själva ordnar med bygglov, ritningar, upphandlingar och handlingar för mark-, bygg- och installationsarbeten. I de flesta fall ombesörjer vi även detta åt er. 

Man kan dela upp utförandeentreprenaden och dess upphandlingsform i 2 områden. Generalentreprenad och Delad entreprenad. 

Generalentreprenad innebär att ni skriver avtal med oss som byggentreprenör. Vi upphandlar och ansvarar sedan i vår tur med våra underentreprenörer för projektet. Avtalet baseras på färdiga bygghandlingar. 

Delad entreprenad innebär att ni skriver separata kontrakt med flera företag som ansvarar för olika delar av bygget. 

 

 

Husblock & Klimatskal

Att beställa sitt hus, fjällstuga eller attefallshus i blocksats eller ett monterat vädertätt klimatskal är ett bra alternativ för dig som vill göra mycket själv.

Vi hjälper till med bygglovsritningar och du som beställare har möjligheten att lägga till kompletta handlingar för VVS samt konstruktion om så önskas. 

Stomresta hus eller monteringsfärdiga block är något vi har lång erfarenhet av på TegsnäsHus. 

Vill du veta mer om oss?

Vi tar gärna emot både samtal och meddelanden. Det går enkelt att skicka in dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig, men även slå oss en signal direkt. 

Erik Nilsson 
Tel: +46 (0)933-222 50
Mobil: + 46 (0)70-545 34 46
erik.nilsson@tegsnashus.se

Enkel kontakt - ny