fbpx

Meny

En trygg resa från idé till verklighet

Att bygga hus med oss - Vårt sätt att bygga

Tegsnäshus bygger säkert, torrt, tryggt och modulbaserat. Därför har vi byggt en helt ny fabrik i Tegsnäset anpassad för vår produktion. Fördelen med att bygga inomhus är flera. Vi bygger varje block och varje detalj helt systematiskt samt håller god ordning och reda. Vi har en god överblick och full kontroll på varje produktionsmoment. Vi håller en jämn, konsekvent och hög kvalitet. Det minimerar även rörelser i materialet. Att bygga hus inomhus innebär att vi har tillgång till alla verktyg och hjälpmedel som behövs. Förutom att det är ett effektivt sätt att bygga på, ger det också en mycket god arbetsmiljö för våra medarbetare. En stor del av vårt byggmaterial producerar vi själva i vår trävarufabrik på samma industriområde som husfabriken.

Precision

Våra konstruktioner bygger på stora väggelement. Det gör monteringen enkel, snabb och den görs med hög precision. Huset får även färre skarvar. För hus som byggs på en gjuten betongplatta använder vi oss alltid av en delad syll. Metoden är högeffektiv och ger ett exakt monteringsresultat. Tiden det tar att bygga husets alla block är intensiv. Vår ambition är att byggtiden för blockproduktion och montering ska motsvara ett månvarvs arbete. När blocken levereras ställs husets skal upp, komplett med ytterväggar och tak, metodiskt och säkert inom några dagar.

Stöd och råd

För att ni skall få inspiration och kunna se vad vi gör, visar vi mer än gärna andra hus och byggnader som vi tillverkat. Ständiga förbättringar är en enormt viktig pusselbit för Tegsnäshus. Det innebär att vi är lyhörda för ändringar i byggprocessen, metoder som kan förfinas och arbetssätt som kan utvecklas. Vill du ha stöd och rådgivning inom konstruktion, arkitektur eller materialval så kan vi erbjuda alla tjänster antingen direkt hos oss eller via våra samarbetspartners.

Vi hjälper även till att skapa de underlag som behövs för en bygglovsansökan och resterande handlingar för en säker och komplett byggprocess.

Ta första steget med huskonfiguratorn

Huskonfigurator. Underlag för offertarbete. - ny
  • Steg 1
  • Nästa
  • Nästa
  • Nästa
  • Nästa
0% Complete
1 of 5
Har ni tomt?

Kontaktinformation

Börja med att fylla i era kontaktuppgifter. Är ni till exempel ett par eller en familj som står bakom ansökan, välj den av er som ni vill ska vara kontaktperson.
GDPR För att Tegsnäshus AB ska kunna gå vidare med att ta fram en offert eller fortsätta diskussionen tillsammans med er behöver vi få din tillåtelse att spara de uppgifter som lämnas i detta formulär så länge arbetet pågår.
Samtycke GDPR *

Ordning och reda!

Innan varje projektstart går vi igenom hela projektet tillsammans med er. Vi tipsar och ger råd, byter information och skapar de bästa lösningarna. Eftersom vi levererar allt från blocksatser till nyckelfärdiga hus är det mycket viktigt att ha korrekta underlag som vi gemensamt tagit fram i lugn och ro. Självklart följer vi branschstandarder och alla gällande regelverk. Skulle vi se olika på saker diskuterar vi det mer än gärna över en lunch eller en fika.

Beställning och leverans

När alla formella villkor är avklarade planeras projektet in i produktionen. Vi producerar alla block i vår hall i Tegsnäset utanför Vindeln, ca 6 mil från Umeå. Oavsett om det är en blocksats eller husleverans med montering så packas och väderskyddas alla block i väntan på lastning. Blocken levereras på lastbil ända fram till byggarbetsplatsen där de tas emot av montörerna.

Hantverkare med erfarenhet och kunskap

Våra snickare är erfarna och kompetenta husbyggare. Vi arbetar med branschledande leverantörer av verktyg och material och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. I Västerbotten har vi ett bra urval av hantverkare som vi kan rekommendera. Vi utvecklar vårt samarbete kontinuerligt även i andra delar av Sverige.

Därför kan du känna dig trygg när du bygger med oss

Vi är varken den största eller den minsta hustillverkaren. Men vi tar oss framåt och skapar fler och fler drömhus. Vår framgång och vårt arbete bygger på nöjda kunder. Vi eftersträvar alltid att leverera bästa tänkbara kvalitet och trygghet. 

Vi finns med er hela vägen

Från idé till ett färdigt hus är en lång resa och många beslut ska fattas. Vi finns med er hela vägen för att göra er husresa så behaglig som möjligt.  Vi hjälper er med allt från val av inredning till de olika ansökningarna ni kommer behöva göra för att uppnå er husdröm. Kolla även in våran ordlista med termer från husbranschen.

Vill du veta mer om vårt sätt att bygga?

Erik Nilsson 

Säljansvarig
Tel: +46 (0)933-222 51
Mobil: + 46 (0)70-545 34 46
erik.nilsson@tegsnashus.se

Enkel kontakt - ny