fbpx

Meny

Jobba med oss på Tegsnäshus

En arbetsplats att trivas på

Tegsnäshus är ett nytänkande och snabbt växande husföretag som har sitt ursprung i en passion för trä och husbyggnationer. Med stor flexibilitet och vilja att hitta lösningar skapar vi unika hem som ger känsla, trygghet och personlighet. Vi som står bakom Tegsnäshus har en gedigen kunskap inom industriell produktion, husbyggnad och trä som material. Tegsnäshus står för yrkesstolthet, pålitlighet och flexibilitet. Vi verkar för konstant utveckling. Vårt huvudkontor och produktionsanläggning finns i Tegsnäset 65 km väster om Umeå.

Vi som jobbar här

På Tegsnäshus finns både anställda hantverkare/snickare men även projektledare & kundansvariga. Vi har vår produktionshall & ett kontor i Granö/Tegsnäset men vi har även ett kontor i Umeå. Vår ambition är att tillgodose en god arbetsplats med högt till tak och härlig stämning! 

Vill du jobba med oss?

Om du vill bli en del av vårt gäng är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan. Är du rätt person finns det goda möjligheter till anställning och även möjligheter till att göra karriär inom koncernen.  

Vill du veta mer om oss?

Erik Nilsson

Platschef / Säljansvarig

Tel: +46 (0)933-222 50
Mobil: + 46 (0)70-545 34 46
erik.nilsson@tegsnashus.se

Enkel kontakt - old