fbpx

Meny

Ditt nästa steg till husdrömmen

Kontakta oss

Tegsnäshus har sitt ursprung i en passion för trä och byggnationer. Att skapa hem som ger känsla och trygghet är en ledstjärna i vårt arbete. Vi som står bakom Tegsnäshus har en gedigen kunskap inom industriell produktion, husbyggnad och trä som material. Tegsnäshus står för yrkesstolthet, pålitlighet och flexibilitet.

Erik Nilsson

Platschef / Säljansvarig

Sara Tegsnäshus

Sara Vennerberg

Marknadskoordinator

Mikael Arnfjell

Projektledare Hemavan

Roger Edvinsson

Projektering / Ritning

roger.edvinsson@tegsnashus.se

070-545 34 45

Direkt: 0933-22252

Första steget till en offert, kontakta oss!

För att vi ska kunna hjälpa er framåt i husdrömmen behöver vi lite information. Om ni börjar med att svara på frågan nedan så hjälper vi er framåt! 

Huskonfigurator. Underlag för offertarbete. - ny

Huskonfigurator. Underlag för offertarbete. - ny

Är du intresserad av att bygga med oss? Med hjälp av det här formuläret samlar vi in information som gör det enkelt att fortsätta vår gemensamma dialog och som sedan kan utmynna i en offert. Den information som du anger är inte bindande utan ses som en grund för vidare diskussion och kan ändras senare.

  • Steg 1
  • Nästa
  • Nästa
  • Nästa
  • Nästa
0% Complete
1 of 5
Har ni tomt?

Kontaktinformation

Börja med att fylla i era kontaktuppgifter. Är ni till exempel ett par eller en familj som står bakom ansökan, välj den av er som ni vill ska vara kontaktperson.
GDPR För att Tegsnäshus AB ska kunna gå vidare med att ta fram en offert eller fortsätta diskussionen tillsammans med er behöver vi få din tillåtelse att spara de uppgifter som lämnas i detta formulär så länge arbetet pågår.
Samtycke GDPR *